Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه گاردین با استناد به نتایج یک نظرسنجی نوشت که پزشکان در انگلیس به دنبال شیوع ویروس کووید-۱۹، تمایلی به احیا و رسیدگی به بیمارانی با وضعیت حاد جسمانی ندارند.

نتایج این تحقیق که در مجله اخلاق پزشکی (Journal of Medical Ethics) منتشر شده است، نشان می‌دهد شیوع کرونا بر تصمیم‌گیری پزشکان انگلیسی در قبال بیماران حاد تاثیر گذاشته و آن‌ها دیگر تمایلی به احیای بیمارانِ بدحال و بستری کردن آن‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا برجنبه‌های مختلفی از دارو و درمان تاثیر گذاشته که از جمله آن می‌توان به مراقبت‌های بخش ویژه اشاره کرد که میلیون‌ها بیمار به آن احتیاج دارند.

البته این نظرسنجی نشان داد پزشکان همچنان تمایل برای احیای بیمارانی دارند که قلب یا تنفسشان از کار می‌افتد.

از طرفی شمار پزشکانی که گفتند سنِ بیمار بر تصمیم آن‌ها تاثیر دارد، از ۵۰ درصد قبل از همه‌گیری به ۶۰ درصد افزایش داشته است و آن‌هایی که به میزان ضعف بیمار نگاه می‌کنند تا درباره او تصمیم بگیرند هم از ۵۸ درصد به ۷۳ درصد افزایش داشتند.

شمار افرادی که گفتند «محدودیت در منابع و وسایل پزشکی» بر تصمیم آن‌ها تاثیر دارد  با افزایش ۲۰ درصدی از ۲.۵ درصد به ۲۲.۵ درصد افزایش داشت.

به تازگی کمیسر بهداشت اتحادیه اروپا به کشور‌های این اتحادیه هشدار داد موج جدید کرونا در پاییز و زمستان آغاز خواهد شد و آن‌ها باید آماده باشند.

همچنین پیش از این نیز اعلام شده بود که با ادامه افزایش شمار مبتلایان به کرونا در سراسر انگلیس، بیمارستان‌های این کشور با مشکلاتی از جمله غیبت کارکنان، خستگی، عقب ماندگی مداوم و مشکلات مرخصی بیماران دست و پنجه نرم می‌کنند.

یک مدرس ارشد بالینی در «دانشکده پزشکی دانشگاه اکستر هم» در این باره گفت که او شاهد افزایش تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا بوده است و بیماران علائمی از جمله مشکلات تنفسی یا هذیان داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا در انگلیس شیوع کرونا کرونا در اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۴۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

برای اینکه فردی سرحال و پرانرژی از خواب بیدار شود، هر شبانه روز به چند ساعت خواب عمیق نیاز دارد. در حالی که کیفیت خواب با افزایش سن کاهش می‌یابد، اما بسیاری از جوانان نیز مشکلات خواب را گزارش می‌کنند.

داشتن خواب باکیفیت، عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد، خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، از استرس می‌کاهد و خلق و خو و تمرکز را نیز بهبود می‌دهد.

همچنین برخی عادات مخرب هم بر کیفیت خواب افراد تاثیر می‌گذارند که آگاهی از آن‌ها و مدیریت صحیح این عادت‌ها می‌تواند مفید و در بهبود سلامت کلی فرد موثر باشد.

در ادامه به نقل از نشریه "هندوستان تایمز" به برخی از این عادات اشاره می‌کنیم:

* استفاده از تلفن همراه قبل از خواب

نور آبی که از صفحه نمایش تلفن همراه شما ساطع می‌شود، کیفیت خواب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. نور آبی می‌تواند تولید ملاتونین در بدن را که هورمون اصلی کنترل کننده چرخه خواب و بیداری است، مختل کند. ملاتونین ناکافی می‌تواند باعث بی خوابی، حساس شدن و خواب آلودگی در طول روز شود.

* خوردن مقدار زیادی غذا قبل از خواب

خوردن یک وعده غذایی پر حجم کمتر از یک ساعت قبل از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر گذاشته و به خواب رفتن را مشکل کند.

* مصرف بی رویه کافئین

مصرف بیش از اندازه قهوه منجر به اختلالات خواب می‌شود. کافئین محرکی است که می‌تواند به خواب رفتن را سخت کند.

* قرار نگرفتن در معرض نور طبیعی

زمانی که خود را از نور خورشید محروم می‌کنیم، سطح ملانین را کاهش می‌دهیم. ملانین، ملاتونین را می‌سازد که به چرخه خواب کمک می‌کند.

* بی توجهی به افزایش استرس 

سطوح بالای استرس با طولانی شدن مدت زمان به خواب رفتن و اختلالات خواب مرتبط است. کم خوابی سیستم واکنش بدن به استرس را تحریک می‌کند و منجر به افزایش هورمون‌های استرس، یعنی کورتیزول می‌شود که بر خواب تاثیر می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه ای خود رسید